Kokoskakor med hallonfrosting
Världens godaste småkaka? Kokoskakor med hallonfrosting, såklart! Tänk dig en spröd kaka med smak av kokos, toppat med en to-die-for frosting med hallon och vit choklad. Jag skulle kunna äta dessa kakor varje dag!

RECEPT: Kokoskakor med hallonfrosting
16 st kakor
Kakorna
100 g smör, rumstempererat
4 msk strösocker
1,5 dl kokosflingor
1,5 dl vetemjöl
Hallonfrosting
75 g smör
1 dl hallon
100 g vit choklad
1 msk vaniljsocker
2 dl florsocker
Kokosflingor till dekoration.
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Rör samman smör, strösocker, kokosflingor och vetemjöl.
- Rulla ut degen till en korv. Dela i 16 lika stora delar. Rulla varje del till en boll och lägg på en bakplåtsklädd plåt.
- Grädda mitt i ugnen i ca 10-15 minuter. Låt svalna.
- Grovhacka chokladen.
- Lägg smör och hallon i en kastrull och koka upp till hallonen mosats. Dra från plattan och tillsätt chokladen. Rör tills chokladen smält.
- Sikta ner vaniljsocker och florsocker. Rör till frostingen är slät.
- Ställ in frostingen i kylskåpet tills den stelnat till bredbar konsistens.
- Klicka på en rejäl klick frosting på varje kaka. Toppa med kokosflingor.

Enjoy! ♥